WIE ZIJN WIJ?

Na jaren ervaring hebben Elien en Stephanie beslist om hun kracht en kennis samen te bundelen en te gaan voor een nieuw avontuur in hun eigen apotheek. Zo opende apotheek Schijnpoort in 2017 de deuren. Een apotheek vol passie waar de patiënt centraal staat.

Elien is al jaren werkzaam als apotheker en heeft zo de nodige expertise opgebouwd omtrent patiëntenzorg. Bovendien leidt ze het team met de nodige motivatie en gedrevenheid als apotheker-titularis. Ze wilt van Apotheek Schijnpoort een vaste waarde maken in de bruisende buurt Antwerpen-Noord.

Stephanie is bij ons het zonnetje in huis. Deze positieve vibe straalt ze ook uit naar de patiënten toe. Ze draagt orde en netheid hoog in het vaandel, waardoor de apotheek er altijd picobello uitziet. Verder behoudt ze structuur en controle, zodat alle medicatie tijdig bij de patiënt belandt. Ze is zorgzaam en begaan met de mensen. Een vaste waarde in ons team!

Karen is sinds 2018 werkzaam als apotheker. Ze is niet alleen sociaal en behulpzaam, maar ze staat ook altijd paraat voor de klanten. Ze beantwoordt alle vragen met de nodige expertise. Ze is zeer leergierig en efficiënt en probeert zo haar kennis continu bij te schaven. Dankzij haar organisatorische kwaliteiten loopt alles binnen de apotheek op wieltjes.

Evelyne heeft in 2020 met glans haar stage doorlopen bij Apotheek Schijnpoort. Nadien heeft ze met een brede glimlach het team vervoegd. Evelyne staat steeds vol enthousiasme klaar om jou verder te helpen. Ze is heel patiënt gericht en maakt graag tijd voor een gesprek om zo gepast advies te kunnen geven. Ben je daarnaast opzoek naar persoonlijke medicatie begeleiding op dag- of weekbasis? Dan kan zij je daar zeker mee verder helpen!

Elien

Stephanie

Karen

Evelyne