Over ons

Wie zijn wij?

Na jaren ervaring hebben Elien en Stephanie beslist om hun kracht en kennis samen te bundelen en te gaan voor een nieuw avontuur in hun eigen apotheek. Zo opende apotheek Schijnpoort in 2017 de deuren. Een apotheek vol passie waar de patiënt centraal staat.

Elien is al jaren werkzaam als apotheker en heeft zo de nodige expertise opgebouwd omtrent patiëntenzorg. Bovendien leidt ze het team met de nodige motivatie en gedrevenheid als apotheker-titularis. Ze wilt van Apotheek Schijnpoort een vaste waarde maken in de bruisende buurt Antwerpen-Noord.

Stephanie is bij ons het zonnetje in huis. Deze positieve vibe straalt ze ook uit naar de patiënten toe. Ze draagt orde en netheid hoog in het vaandel, waardoor de apotheek er altijd picobello uitziet. Verder behoudt ze structuur en controle, zodat alle medicatie tijdig bij de patiënt belandt. Ze is zorgzaam en begaan met de mensen. Een vaste waarde in ons team!

Karen is sinds 2018 werkzaam als apotheker. Ze is niet alleen sociaal en behulpzaam, maar ze staat ook altijd paraat voor de klanten. Ze beantwoordt alle vragen met de nodige expertise. Ze is zeer leergierig en efficiënt en probeert zo haar kennis continu bij te schaven. Dankzij haar organisatorische kwaliteiten loopt alles binnen de apotheek op wieltjes.

Evelyne heeft in 2020 met glans haar stage doorlopen bij Apotheek Schijnpoort. Nadien heeft ze met een brede glimlach het team vervoegd. Evelyne staat steeds vol enthousiasme klaar om jou verder te helpen. Ze is heel patiënt gericht en maakt graag tijd voor een gesprek om zo gepast advies te kunnen geven. Ben je daarnaast opzoek naar persoonlijke medicatie begeleiding op dag- of weekbasis? Dan kan zij je daar zeker mee verder helpen!

Elien

Stephanie

Karen

Evelyne

Persoonlijk advies, medicatiebegeleiding en thuiszorg

Een persoonlijke aanpak en begeleiding is voor ons zeer belangrijk. Om voor ieder product de meest volledige uitleg te kunnen geven worden er voor het team regelmatig middagopleidingen georganiseerd en volgen wij ook verschillende wetenschappelijke dag- en avondopleidingen om onze kennis nog verder te verdiepen. Je kun je bij ons ook terecht voor een medicatieschema op maat, medische hulpmiddelen en bieden wij als Zorgpunt apotheek specialistisch thuiszorgmateriaal en aanvullende dienstverlenging. 


Online bestellen en levering

  1. Online bestellen: Bezoek onze website en blader door ons uitgebreide assortiment gezondheidsproducten en medicijnen. Voeg de gewenste producten toe aan uw winkelwagen.
  2. Kies de betaalmethode: Bij het afrekenen kunt u enkel kiezen voor betalen en afhaling in de apotheek.
  3. Bestelling bevestigen: Na het bevestigen van uw bestelling, bereiden wij deze voor en zorgen wij dat alles klaarstaat voor uw komst.
  4. Afhaling en betaling: Haal uw bestelling op bij onze apotheek op het door u gekozen tijdstip. U kunt ter plaatse betalen met Bancontact of contant.

Heb je vragen?

Zit je met vragen, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. We helpen graag verder om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Stuur ons een bericht