Over ons

Wie zijn wij?

Na jaren ervaring hebben Elien en Stephanie beslist om hun kracht en kennis samen te bundelen en te gaan voor een nieuw avontuur in hun eigen apotheek. Zo opende apotheek Schijnpoort in 2017 de deuren. Een apotheek vol passie waar de patiënt centraal staat.

Elien is al jaren werkzaam als apotheker en heeft zo de nodige expertise opgebouwd omtrent patiëntenzorg. Bovendien leidt ze het team met de nodige motivatie en gedrevenheid als apotheker-titularis. Ze wilt van Apotheek Schijnpoort een vaste waarde maken in de bruisende buurt Antwerpen-Noord.

Stephanie is bij ons het zonnetje in huis. Deze positieve vibe straalt ze ook uit naar de patiënten toe. Ze draagt orde en netheid hoog in het vaandel, waardoor de apotheek er altijd picobello uitziet. Verder behoudt ze structuur en controle, zodat alle medicatie tijdig bij de patiënt belandt. Ze is zorgzaam en begaan met de mensen. Een vaste waarde in ons team!

Karen is sinds 2018 werkzaam als apotheker. Ze is niet alleen sociaal en behulpzaam, maar ze staat ook altijd paraat voor de klanten. Ze beantwoordt alle vragen met de nodige expertise. Ze is zeer leergierig en efficiënt en probeert zo haar kennis continu bij te schaven. Dankzij haar organisatorische kwaliteiten loopt alles binnen de apotheek op wieltjes.

Evelyne heeft in 2020 met glans haar stage doorlopen bij Apotheek Schijnpoort. Nadien heeft ze met een brede glimlach het team vervoegd. Evelyne staat steeds vol enthousiasme klaar om jou verder te helpen. Ze is heel patiënt gericht en maakt graag tijd voor een gesprek om zo gepast advies te kunnen geven. Ben je daarnaast opzoek naar persoonlijke medicatie begeleiding op dag- of weekbasis? Dan kan zij je daar zeker mee verder helpen!

Elien

Stephanie

Karen

Evelyne

Persoonlijk advies, medicatiebegeleiding en thuiszorg

Een persoonlijke aanpak en begeleiding is voor ons zeer belangrijk. Om voor ieder product de meest volledige uitleg te kunnen geven worden er voor het team regelmatig middagopleidingen georganiseerd en volgen wij ook verschillende wetenschappelijke dag- en avondopleidingen om onze kennis nog verder te verdiepen. Je kun je bij ons ook terecht voor een medicatieschema op maat, medische hulpmiddelen en bieden wij als Zorgpunt apotheek specialistisch thuiszorgmateriaal en aanvullende dienstverlenging. 


Online bestellen en levering

Om onze service en bereikbaarheid nog verder te verbeteren, hebben we geïnvesteerd in een een gebruiksvriendelijke webshop waar advies en begeleiding op de eerste plaats staan. Ook online staan we dus voor je klaar. Ben je op zoek naar kwaliteit, service en zorg, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Je kunt je producten in onze webshop bestellen en komen afhalen in de apotheek of in één van onze beveiligde afhaalkluisjes laten klaarleggen. Ben je minder mobiel, lukt het niet om bij ons te geraken en heb je ook niemand die de medicatie voor je kan komen afhalen, dan bieden wij als extra service om je bestelling thuis te komen leveren. 

Wij bieden tevens de mogelijkheid om je geneesmiddelen op voorschrift online te reserveren. Heb je al een voorschrift, stuur ons op voorhand een scan hiervan via de upload op de website, via onze Facebook pagina, of breng het mee naar de apotheek. Ben je niet in de mogelijkheid om een afbeelding te uploaden, heb je nog geen voorschrift ontvangen, of wil je gewoon een product laten reserveren, dan kan je dat ook doorgeven via ons contactformulier. Na aankoop of reservatie ontvang je een bericht ter bevestiging en informeren wij je wanneer de bestelling klaar staat.

Bestel je graag via je smartphone, dan kun je ook de app 'apotheek op zak' gebruiken. Je kan deze app gratis downloaden en via deze weg een bestelling plaatsen. Ook hierbij informeren wij je zodra je bestelling beschikbaar is.

Heb je vragen?

Zit je met vragen, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. We helpen graag verder om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Stuur ons een bericht

Betaalmogelijkheden

In onze webshop heb je de optie om je bestelling online te betalen via Bancontact, de KBC en Belfius betaalknop of ING homepay, of kun je ervoor kiezen om af te rekenen bij het afhalen van je reservatie in de apotheek zelf. Sinds kort kan je in de apotheek naast Bancontact ook met Payconic by Bancontact contactloos betalen, zodat je ook hiermee je steentje kunt bijdragen in de strijd tegen het Coronavirus.

Korting via je spaartegoed 

Bij aankoop van niet terugbetaalde producten, zowel online als in de apotheek, ontvang je 5% korting op een spaarrekening via je persoonlijke kortingskaart. Dit spaartegoed wordt aan het begin van het nieuwe jaar verrekend.