24/7 Apotheek Automaat

Via onze automaat kan je ook buiten onze openingsuren verschillende producten aankopen. Babyvoeding, zwangerschapstesten, condooms, natuurlijke producten tegen verkoudheidssymptomen, nervositeit of slaapproblemen, probiotica, vitaminen, wondverzorging, zonnecrème, tandpasta, … zijn allemaal te vinden 24/7 in onze automaat die naast de inkom van de apotheek staat.

Reserveer producten via de website

Je kan makkelijk producten reserveren via onze website en vlot ophalen in de apotheek. Via de zoekbalk bovenaan ontdek je een ruim assortiment aan producten. Daarnaast kan je ook via het menu producten raadplegen per categorie.

De producten liggen meestal klaar binnen de 24 uur. Je betaalt pas bij afhalen.

Opgelet: de producten op de website weerspiegelen niet de actuele voorraad in de apotheek. Je dient steeds te wachten op een bevestiging van je reservatie. Deze wordt verzonden via e-mail.

Stel uw vragen aan ons team via

Facebook Chat

Maar ook bereikbaar via WhatsApp

WhatsApp Chat

Wie zijn wij?

Ontmoet ons dynamische en enthousiaste kernteam. Wij staan voor je klaar om je persoonlijk en op maat te adviseren.

Leer ons beter kennen

Gratis diensten in de apotheek

Wil jij graag jouw gezondheid testen in de apotheek, of een medicatienazicht inplannen?

Kom meer te weten over onze extra diensten die wij gratis aanbieden.

Bekijk ze hier

Boek hier je afspraak

Wens je als vertegenwoordiger een afspraak te maken bij de aankoop-verantwoordelijke van onze apotheek, dan kan dit hier. 

Boek je afspraak

maandag

09:00 - 18:30

dinsdag

09:00 - 18:30

woensdag

09:00 - 18:30

donderdag

09:00 - 18:30

vrijdag

09:00 - 18:30

zaterdag

09:00 - 12:30

zondag

gesloten

Op zoek naar een stageplaats?

 In onze apotheek bieden wij studenten de kans aan om hun stage te doorlopen. Wij vinden het belangrijk om hen kennis te laten maken met de praktische kant van de apotheek en we zijn ervan overtuigd dat men het vak al doende leert.

Tijdens je stageperiode word je ondersteund door een team van apothekers dat reeds ervaring heeft met stage opleidingen. 

Heb je nog vragen of interesse in een stageplaats? Neem dan gerust contact op via het contactformulier, e-mail of telefoon, of spring gerust eens binnen om kennis te maken!

Contacteer ons