Welkom bij Apotheek Schijnpoort - Pothoekstraat 128 te Antwerpen

In onze apotheek vind je een jong en gemotiveerd team dat klaarstaat om met hun uitgebreide medische kennis een correct advies op maat te bieden. 

Door continue bijscholingen en diverse opleidingen kunnen wij U helpen met vragen rond babyvoeding, cosmetica, fytotherapie, voedingssupplementen, verbandmateriaal,…

Als huisapotheker kan je bij ons terecht voor aflevering van medicatie en begeleiding bij het goed gebruik hiervan. 

We houden bovendien een up-to-date medicatieschema bij zodat onze patiënten en andere zorgverleners een volledig overzicht hebben van wat wij afleveren. 

We kijken er alvast naar uit om kennis te maken !

Elien, Stephanie, Karen en Evelyne

Afspraak maken?

Wens je graag een afspraak bij ons in te plannen:


 • Voor een huidanalyse en verzorgingsmoment met de producten van Caudalie?
 • Voor een check-up van je gezondheid: bloeddruk, zuurstofsaturatie, gewichtsanalyse?
 • Als vertegenwoordiger bij de aankoop-verantwoordelijke?


Boek je afspraak hier

Stel uw vragen aan ons team via

Facebook Chat

Maar ook bereikbaar via WhatsApp

WhatsApp Chat

TEST GRATIS JE GEZONDHEID IN ONZE APOTHEEK

Elke dinsdag en donderdag in september kan je vrijblijvend je gezondheid laten testen in onze apotheek:

 • Bloeddruk
 • Hartslag
 • Zuurstofsaturatie
 • Gewicht

Wij doen dit steeds tussen 9u00-12u00 en 14u00-17u00. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken.


maandag

09:00 - 18:30

dinsdag

09:00 - 18:30

woensdag

09:00 - 18:30

donderdag

09:00 - 18:30

vrijdag

09:00 - 18:30

zaterdag

09:00 - 12:30

zondag

gesloten

Laat je testen op COVID-19 in onze apotheek! Wie kan zich laten testen?

☑️  Reizigers of personen die een evenement wensen bij te wonen en een Covid Safe Ticket / Covid-19 certificaat nodig hebben.  

Het is belangrijk dat je zelf voor je test nakijkt wat de vereisten zijn voor jouw reisbestemming of het evenement waaraan je wil deelnemen. Indien je een PCR-test nodig hebt dien je een testcentrum (of arts) te raadplegen. Let op: ook de geldigheidsduur kan verschillen per reisbestemming. De laatste informatie kan je terugvinden op diplomatie.belgium.be en reopen.europa.eu.

☑️ Terugkerende reizigers die na het invullen van de verplichte Passagier Localisatie Formulier een CTPC code ontvingen omdat ze zich moeten laten testen.

☑️ Symptomatische personen: personen ouder dan 6 jaar met gedurende maximaal 5 dagen COVID-19 klachten. Indien je langer dan 5 dagen symptomen hebt is een sneltest niet betrouwbaar en dien je een PCR test te laten uitvoeren.

In bepaalde gevallen wordt de sneltest volledig terugbetaald. Indien je een Covid Safe Ticket nodig hebt kost de test 26,72 euro.

Wij nemen antigeentesten af op weekdagen tussen 9u-12u en 13u-17u30. Wil je een test laten afnemen op zaterdag, gelieve hiervoor een afspraak te maken.

Boek hier je test

Wie zijn wij?

Ontmoet ons dynamische en enthousiaste kernteam. Wij staan voor je klaar om je persoonlijk en op maat te adviseren.

Leer ons beter kennen

Extra diensten voor onze patiënten

 •  IMV / Individuele medicatie begeleiding ; we verpakken jouw medicatie per inname moment. IMV is een veilige en eenvoudige manier om je medicatie in te nemen 
 • Opmaken van een PERSOONLIJK MEDICATIE OVERZICHT ; een handig geheugensteuntje voor thuis maar ook een nuttig communicatiemiddel tussen de verschillende zorgverleners (huisarts, thuisverpleging, …) 
 • GRATIS THUISLEVERING van medicatie; deze kan zowel in de apotheek als online besteld en betaald worden en zal door ons binnen de 24u aan huis geleverd worden (geldig voor postcode 2060,2000,2140,2018,2100) 
 • Verhuur van THUISZORGMATERIAAL (aerosoltoestel, rolstoel, krukken, kolftoestel, …)

Lijst met nuttige links

Zoek je iemand om te praten of zou je graag over een specialisatie meer weten? We geven je toegang tot alle (gratis) telefoonnummers en websites!

Bekijk ze hier

Boek hier je afspraak

Wens je als vertegenwoordiger een afspraak te maken bij de aankoop-verantwoordelijke van onze apotheek kan dit hier. 

Boek je afspraak

Op zoek naar een stageplaats?

In onze apotheek bieden wij studenten de kans aan om hun stage te doorlopen. Wij vinden het belangrijk om hen kennis te laten maken met de praktische kant van de apotheek en we zijn ervan overtuigd dat men het vak al doende leert.

Tijdens je stageperiode word je ondersteund door een team van apothekers dat reeds ervaring heeft met stage opleidingen. 

Heb je nog vragen of interesse in een stageplaats? Neem dan gerust contact op via het contactformulier, e-mail of telefoon, of spring gerust eens binnen om kennis te maken!