Pku Sphere 20 Rode Vruchten 30 X 35g

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Een poedervormig aminozuurpreparaat voor de dieetbegeleiding van fenylketonurie (PKU). PKU sphere is Vitaflo's eerste aminozuurpreparaat op basis van glycomacropeptide (GMP) en is geschikt vanaf 4 jaar. De eiwitbron van PKU sphere bestaat voornamelijk uit GMP, aangevuld met aminozuren, waardoor patiënten kunnen genieten van de mogelijke voordelen van GMP zonder in te boeten aan voedingswaarde. PKU sphere kan eenvoudig volgens ieders gewenste volume bereid worden.

PKU sphere is een voeding voor medisch gebruik en dient onder strikt medisch toezicht van de behandelaar (arts en/of diëtiste) gebruikt te worden.

Gegevens
CNK3703808
FabrikantenVitaflo International LTD
MerkenPKU