Chlorophyl Caps 90x100mg Deba

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Chlorofyl (uit Medicago sativa) is voornamelijk bekend vanwege zijn groene pigment in planten en algen. Het speelt een belangrijke rol bij de fotosynthese, waarbij koolstofdioxide wordt omgezet in koolhydraten, zuurstof en water. Chlorofyl fungeert als antioxidant en bevordert het weefselherstel. Bovendien verschilt de chlorofylmolecule heel weinig van de hemoglobinemolecule. Centraal zit koper in plaats van ijzer. Dat verklaart meteen waarom chlorofyl ook een positieve invloed kan hebben op het zuurstoftransport in het lichaam. Het kan zich bovendien binden aan zware metalen (kwik, aluminium, lood, cadmium), pcb's en alcohol. Zo kan chlorofyl ook de afvoer van deze stoffen bevorderen.

Chlorofyl 100 mg is volledig afkomstig uit alfalfa en dus 100% natuurlijk.

Chlorofyl is ook rijkelijk aanwezig in onze 'Chlorella-500' (gebroken celwand) en 'Spirulina-500', de twee bekende superfoods.

Gebruik

1 tot 3 capsules per dag, voor de maaltijden.

Samenstelling

Chlorofyl (uit Medicago sativa) 100 mg

Medicago sativa (=luzerne = alfalfa)

Microkristallijne cellulose (stabilisator)

Gegevens
CNK1552561
FabrikantenDeba Pharma
MerkenDeba Pharma
Breedte32 mm
Lengte30 mm
Diepte81 mm
Hoeveelheid verpakking90