Puressentiel Eo Siberische Spar Bio 10ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Gebruik

Equivalent : 1ml -> 32 druppels. Gebruiksvoorzorgen: Niet gebruiken bij kinderen jonger dan zeven jaar, bij vrouwen die zwanger zijn (vooral de eerste drie maanden van de zwangerschap) of borstvoeding geven, bij personen met een voorgeschiedenis van convulsieve of epileptische stoornissenen en bij personen met een allergie voor etherische oliën. Bij personen die medisch behandeld zijn en kinderen ouder dan zeven jaar eerst een gezondheidsspecialist raadplegen. Kan dodelijk zijn bij inslikken of als het product in de luchtwegen terechtkomt. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Is medisch advies noodzakelijk, het product ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Vermijd het inademen van dampen. BIJ INSLIKKEN: bel onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts. BIJ CONTACT MET DE HUID: wassen met veel water en zeep, GEEN braken opwekken. Raadpleeg een arts als er irritatie of huiduitslag optreedt. Achter slot bewaren. Inhoud/ verpakking verwerken volgens de plaatselijke/regionale/nationale/inter nationale richtlijnen. Donker, koel en droog bewaren

Samenstelling

ESSENTIËLE OLIE VAN Abies sibiricaCHEMOTYPE: BORNYLACETAAT, KAMFEEN FAMILIE: PINACEAE PRODUCEREND ORGAAN: NAALDEN

Gegevens
CNK3373388
FabrikantenPuressentiel Benelux
MerkenPuressentiel
Breedte30 mm
Lengte79 mm
Diepte30 mm