Conform 2 Flat Open Maxi Sym Beige 70mm 30 27760

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Het zakje is een onderdeel van een 2-delig systeem, waarbij de huidplaat op de buik gekleefd wordt en het zakje vastklikt op de plaat. Het ledigbare zakje kan via de onderkant geledigd worden. Deze zakjes zijn vooral geschikt voor ileostoma's of colostoma's met vloeibare stoelgang. De Lock 'n Roll sluiting is veilig en gemakkelijk te gebruiken dankzij de microzegelsluiting, waarbij kleine " weerhaakjes " in mekaar vasthaken. De geïntegreerde AF300 filter zorgt voor het ontgeuren en progressief vrijgeven van de gassen. De zachte beige ComfortWear bekleding zorgt voor optimaal draagcomfort.

Gegevens
CNK2095669
FabrikantenHollister Belgium
MerkenConform 2
Breedte167 mm
Lengte237 mm
Diepte121 mm