Epitact Kniebescherming Physiostrap Ski l

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

KNIEBESCHERMER / PHYSIOSTRAP

Het dragen van de EPITHELIUMFLEX® 03 PHYSIOstrapTM Ski draagt bij tot het stabiliseren van het kniegewricht bij herhaalde push-up bewegingen tijdens het beoefenen van glijsporten.

Gebruik

VOORZORGSMAATREGELEN BIJ HET GEBRUIK:

• Om elk risico op irritatie veroorzaakt door de elastische siliconenboord te vermijden, mag de PHYSIOstrapTM Ski niet gedragen worden wanneer u niet actief beweegt, meer bepaald liggend (slaap) of zittend (inclusief bus- of autoreis, wagen, lunchpauze, ...). Deze PHYSIOstrapTM Ski dient aangetrokken te worden net vóór u met uw sportactiviteit start zodat deze enkel tijdens de beweging/activiteit wordt gedragen bij het beoefenen van glijsporten.• De materialen werden onderworpen aan alle wettelijk verplichte tests opgelegd door de ISO 10 933-1 norm betreffende producten die in contact komen met de huid. Indien zich alsnog een probleem mocht voordoen, gelieve het gebruik ervan onmiddellijk te stoppen en het bedrijf MILLET Innovation hiervan verwittigen.• In geval van pijn, oedeem, ongemak of elke andere afwijkende reactie, stop het gebruik van het product en raadpleeg een arts.

PASVORM: Geen hydraterende producten aanbrengen vóór het gebruik van de PHYSIOstrapTM Ski om te verzekeren dat deze goed blijft zitten. BELANGRIJK! Plaats de PHYSIOstrapTM Ski op het bovenbeen zonder deze uit te rekken. Om een optimale pasvorm te verzekeren, is het noodzakelijk de PHYSIOstrapTM Ski na elk gebruik te wassen of minstens de elastische siliconen boorden te wassen met water en zeep (niet schrobben) om alle onzuiverheden te verwijderen.

ONDERHOUD: In de machine op 30°C of met de hand wassen (niet schrobben), aan de lucht laten drogen. Niet strijken.

Samenstelling

SAMENSTELLING: 70% polyamide/elastaanweefsel, 30% silicone.

Indicatie

Het dragen van de EPITHELIUMFLEX® 03 PHYSIOstrapTM Ski draagt bij tot het stabiliseren van het kniegewricht bij herhaalde push-up bewegingen tijdens het beoefenen van glijsporten. Deze helpt op die manier knieschijfaandoeningen (patellafemoraal syndroom, instabiliteit van de knieschijf, patellatendinopathie, ...) of pijn veroorzaakt door een eerdere trauma (verstuiking, ligamentverwonding, meniscus, ...) te verlichten.

Contra indicatie

Niet gebruiken bij artritis, ernstige spataders, flebitis of oedeem (lymfatisch/veneus) in de benen en/of de dijbenen om te vermijden dat de bloedcirculatie wordt belemmerd.

Gegevens
CNK3607496
FabrikantenGSA Healthcare, Millet Innovation, Patch Pharma
MerkenEpitact
Breedte135 mm
Lengte236 mm
Diepte25 mm