Maca 500 V-caps 60 Deba

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Maca (Lepidium myennii) of ook wel Peruviaanse ginseng genoemd behoort tot de knolgewassen van de familie Brassicaceae. De wortel van deze plant bevat tal van belangrijke inhoudsstoffen die een sterke werking hebben op diverse processen in het lichaam. Het behoort tot de adaptogenen. Adaptogenen ondersteunen het lichaam bij het omgaan met fysiologische en psychologische stressfactoren. Maca verhoogt de vitaliteit en energiebalans bij man en vrouw. Het ondersteunt het libido en zorgt voor een betere stressbestendigheid. Dagelijks gebruik van 1000 mg maca of meer helpt prestaties te verbeteren en verhoogt de vitaliteit (EFSA-ID 3864).

Gebruik

1 à 2 capsules per dag, met wat water innemen.

Samenstelling

Samenstelling per plantaardige capsule

Lepidium myenii extract (4-8:1) (racine) (Maca wortel) 500 mg

Vulstoffen: Hydroxypropylmethylcellulose (plantaardige omhulling), Microkristallijne cellulose (stabilisator), Siliciumdioxide (antiklontermiddel)

Gegevens
CNK3668373
FabrikantenDeba Pharma
MerkenDeba Pharma
Breedte60 mm
Lengte95 mm
Diepte58 mm
Hoeveelheid verpakking60