Yalacta Lactaline Witte Kaat Zakje 6x2g

Yalacta Lactaline Witte Kaat Zakje 6x2g

  € 8,00
Niet beschikbaar

Neem contact op met ons via telefoon of e-mail, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Om de cottage cheese te bereiden, giet u eenvoudig de inhoud van 1 zakje gistmiddel Lactaline ® in 2 tot 3 liter melk, schud om een ​​goede verdunning van het gistmiddel te verzekeren, dek af en laat de gisting 24 uur plaatsvinden. na 48 uur, bij kamertemperatuur en vervolgens uitlekken (2 tot 3 uur afhankelijk van de gewenste consistentie).

De verkregen cottage cheese is heerlijk. Het wordt op natuurlijke wijze geconsumeerd, zoet, met honing, ahornsiroop, jam, zout of met kruiden ... en laat het lichaam zijn dagelijkse dosis calcium opnemen!

CNK 0685115
Organisaties Gelbopharma
Merken Yalacta
Breedte 32 mm
Lengte 57 mm
Diepte 68 mm
Behoud Kamertemperatuur (15°C - 25°C)